Skip to content

Find løven i spejlet

Find løven i spejlet

Om du er LØVE eller LØVINDE, det gør ingen forskel. Hvis du har en drøm. En drøm om at finde en kæreste, have en lækker spændstig krop, eje din egen virksomhed, få toplederposten i koncernen eller måske en drøm om at rejse jorden rundt…

SÅ skal du elske dig selv FØRST!  Hele vejen igennem din ydre skal og helt ind i hjertet af dig.

Fordi...

Hvis ikke du har kærligheden til dig selv og alt det du er, vil du ikke tiltrække, det du drømmer om.

Har du f.eks. prøvet at være desperat efter kærligheden, og så gå ud i livet og jagte alt og alle - uden at få det du ville ha’?  Eller måske du febrilsk har omklamret din partner - og så gik det i stykker?

Det er modstand.

Ligesom når to elektriske poler frastøder hinanden, fordi de ikke passer sammen.Vi bevæger os med ENERGIER og FREKVENSER.

Det er det samme om det er penge, job eller helbred. Du jagter noget, men når du gør det med en energi der siger ‘jeg mangler og derfor vil jeg ha’, så får du det ikke.

Det kan godt være skidesvært. Fordi vi ikke rigtig kan SE og MÆRKE frekvensen af vores selvbillede, og meget ofte ligger det også skjult i underbevidstheden. OG så kan det godt være du tænker: ’mit selvbillede er da helt i top’. Men måske er virkeligheden en anden.

En indikator på, at dit selvværd IKKE er i top, kan være, hvis der er områder af dit liv der gør ondt og ikke er som du ønsker.


Løsningen ligger inde i DIG. I DIN måde at være i livet på. 
I frekvensen af kærlighed til dit selvbillede.

Under forløbet leger vi med lidt af hvert:

- En kort fotografering
- Hvem er jeg?
- Tidens kvindebilleder og dit selvbillede
- Indre dialog, tankemønstre og kærlige ord
- Kærligheds-meditation
- Feminin / Maskulin balance
- Fri-flow dans
- Vaner & MOD


SÅ, tag med på en spændende udviklingsrejse fordelt over tre små workshops, hvor vi leger med dine selvbilleder og med kærligheden til dig. 

Jeg lover, at jeg kun skubber kærligt til dit spejlbillede, og jeg lover OGSÅ, at der er risiko (eller chance ;) for, at du får blod på tanden og går efter drømmen!

Det er ren kærlighedssnak. SÅ er du advaret ;)