Skip to content

Sommer Zumba

Sommer Zumba

Zumba® er en fitness-dans, fyldt med høj energi og højt humør. Perfekt til Alle og enhver, lige meget om du er nybegynder eller øvet. Hver Zumba®-time er designet til at bringe folk sammen og give sved på panden. Zumba® er bygget op i korte koreografier i små bidder, så du ikke behøver at huske så meget ad gangen. Derfor kan alle være med. Hvordan det virker: i Zumba® tager vi "arbejdet" ud af træningen, ved at blande bevægelser med lav intensitet og høj intensitet, til et kalorieforbrændende dansefitnessinterval med stil. 


Når de latinske rytmer overtager, vil du se hvorfor Zumba® Fitness-timer ofte kaldes træning i forklædning. Super effektivt? Check. Super sjovt? Check. Fordele? En total træning, der kombinerer alle elementer af fitness - cardio, muskelkoordination, balance og fleksibilitet og boostet energi, hver gang du forlader timen. 

Tøj: Tag noget tøj på der giver frihed til bevægelse og indendørs sko (gerne sko beregnet til aerobic og fitness). Husk vand – du får brug for det! Kom og vær med til en fantastisk træning, så holder vi en fest!