Skip to content

Mindful yoga Røsnæs

Mindful yoga Røsnæs

Der bliver forsket meget i hvordan naturen påvirker vores krop og sind. Vi har brug for naturen, den hjælper os til at komme mere i balance og finde den indre ro - hvad enten du blot trænger til at komme lidt ud af byen eller du måske er et sted i dit liv hvor der er for meget tryk på og derfor behov for ro. Tag med ud og udforsk den indre og ydre natur, i smukke og nærende omgivelser i Odsherred. 

Det er efterår og dermed tid til at indstille os på at vejret skifter; dagene bliver køligere og solen varmer knapt så meget. På denne tid af året kan man opleve at man har mindre energi og måske trang til at hvile og sove mere; det er helt naturligt. 

Kom med ud til Røsnæs og giv dig selv et energi boost så du er klar til at gå efteråret i møde med mere styrke og energi i kroppen. Røsnæs er et helt særligt sted med bølgende bakker, græsenge, strand og hav samt ikke mindst: højt til himlen! 

"Naturen er din lærer, skoven dit klasserum og du er den studerende". Vi skal lytte til naturen, bruge vores sanser og komme mere ned i kroppen. Det gør vi ved at øve mindfulness med korte meditationer kombineret med bevægelse i form af yoga og let vandring, dvs. vi veksler mellem bevægelse og stilhed. Kurset er for voksne som er i almindelig god form og kan gå 5-7 km. Kendskab til yoga og mindfulness/meditation er ingen forudsætning, undervisningen tilrettelægges så alle kan være med. Teenagere er også velkomne!       

Mødested: P-pladsen ved Naturskolen, Røsnæsvej 458, 4400 Kalundborg. Tidspunkt: kl. 10-13    

Påklædning: tøj efter vind og vejr, gerne noget du kan bevæge dig i og som kan tåle regn. Lag på lag er en god ide. 

Medbring: Vand, te, kaffe, snacks og evt. mad til dig selv. Toiletpapir, håndsprit, solcreme, evt. en notesbog og pen hvis du har lyst til at skrive eller tegne undervejs. Et underlag eller andet som du kan sidde/ligge på.