Skip to content

Mindful yoga Vejrhøj

Mindful yoga Vejrhøj

Der bliver forsket meget i hvordan naturen påvirker vores krop og sind. Vi har brug for naturen, den hjælper os til at komme mere i balance og finde den indre ro - hvad enten du blot trænger til at komme lidt ud af byen eller du måske er et sted i dit liv hvor der er for meget tryk på og derfor behov for ro. Tag med ud og udforsk den indre og ydre natur, i smukke og nærende omgivelser i Odsherred. 

Septembers himmel er så blå! Efteråret er ankommet og nu er det tid til at fordøje sommeren efter alle dens aktiviteter. Det er helt naturligt at vi "gearer" lidt ned og vender blikket indad når det bliver efterår, da vores energi ikke er så høj på dette tidspunkt af året.

Kom med ud til Vejrhøj, hvor der er højt til himmelen, smukke skovområder og ikke mindst frit udsyn til Sanddobberne, Nekselø og Sejerø fra højen. 

"Naturen er din lærer, skoven dit klasserum og du er den studerende". Vi skal lytte til naturen, bruge vores sanser og komme mere ned i kroppen. Det gør vi ved at øve mindfulness med korte meditationer kombineret med bevægelse i form af yoga og let vandring, dvs. vi veksler mellem bevægelse og stilhed. Kurset er for voksne som er i almindelig god form og kan gå 5-7 km. Kendskab til yoga og mindfulness/meditation er ingen forudsætning, undervisningen tilrettelægges så alle kan være med. Teenagere er også velkomne!       

Mødested: Vejrhøj - P-plads ved Vindekilde Strandvej 29-17, 4540 Fårevejle   Tidspunkt: kl 10-13     

Påklædning: tøj efter vind og vejr, gerne noget du kan bevæge dig i og som kan tåle regn. Lag på lag er en god ide. 

Medbring: Vand, te, kaffe, snacks og evt. mad til dig selv. Toiletpapir, håndsprit, solcreme, evt. en notesbog og pen hvis du har lyst til at skrive eller tegne undervejs. Et underlag eller andet som du kan sidde/ligge på.