Skip to content

Arv og testamente

Arv og testamente

Hvad sker der, når du ikke er her længere, eller hvis du en dag ikke kan træffe dine beslutninger selv? Uanset om du allerede har gjort dig nogle overvejelser om dette, eller du ikke helt ved, hvor du skal begynde, så er dette foredraget for dig. 

Mette Schultz-Petersen, jurist hos Jura danmark, gør dig klogere på, hvad en fremtidsfuldmagt er, og hvorfor det kan give mening at lave en. Med en fremtidsfuldmagt hjælper man ikke kun sig selv, men i høj grad også sine pårørende.  

Fremtidsfuldmagter handler netop om, hvem der kan tage vare på en, hvis man ikke selv længere er i stand til det, og er altså et alternativ til et værgemål. Med en fremtidsfuldmagt har man selv indflydelse på, hvem der kan hjælpe en med de ting, vi ellers går og gør for os selv i det daglige: bankforretninger, kontakt til det offentlige osv. Herudover er det en langt hurtigere og smidigere proces i forhold til et værgemål.

Jura danmark specialiserer sig i simpel og forståelig juridisk rådgivning, og dette foredrag vil give dig en bedre ide om, hvilken overvejelser du kan gøre dig for at sikre den bedste fremtid for dig og din familie.