Skip to content

Fra arbejdsliv til pensionsliv

Fra arbejdsliv til pensionsliv

En af de vildeste overgange i livet er at gå fra et hæsblæsende arbejdsliv til den næste periode - pensionslivet. Du går fra at bruge det meste af din vågne tid på dit arbejde til pludselig selv at stå med ansvaret for at skabe struktur, identitet og meningsfuldt indhold i din dagligdag. Kom til en tankevækkende aften og få inspiration til hvordan du forbereder dit pensionsliv, så det giver mening for netop dig.  

Når du går på pension, siger du farvel til dit arbejde, som har fyldt det meste af din vågne tid i 40 år. Du har masser af kompetencer og erfaring, og adskillige gode år foran dig. Nu er det helt op til dig selv at skabe dig en ny, interessant periode i dit liv.

Du fortjener, at også den næste periode i dit liv bliver interessant – måske bliver den dit livs bedste. Men det kræver, at du forbereder dig. Så du ikke spilder tiden og risikerer at falde i et sort hul, og så du har noget at se frem til.

Foredraget er relevant for mænd og kvinder, der nærmer sig pensionsalderen, og dig, der er gået på pension for ikke så længe siden. 

Om Line Visti Andersson

Line Visti Andersson er uddannet coach og jurist, og er founder af Et Rigt Liv (www.etrigtliv.dk). Line har arbejdet som HR-chef i mange år og har en mission om, at alle fortjener et rigt pensionsliv.

Til FOF: Anden info

Mit foredrag varer i 2 timer - hvor mange lektioner er det? Foredraget indeholder overvejelser om senkarriere, overgang og den nye livsfase, statistik, input fra andre lande, inspiration, små øvelser og ikke mindst konkrete ideer til, hvad man kan gå hjem og overveje.

Jeg har også foreslået et kursus på 5 gange (foreslået start 2/3-23), hvor man arbejder med sin egen handlingsplan. Foredraget kan være en appetitvækker til kurset eller stå alene.