Skip to content

Christiania og det berømte julemarked

Hvordan går det så i dag i Fristaden?

Få svaret ved en rundvisning i området af en vaskeægte Christianit.

Aktivister besatte i 1971 et gammelt udslidt kaserneområde med våbensmedie og militære anlæg og udråbte fristaden Christiania.
Dengang var der nok ingen der regnede med, at området en dag ville blive Danmarks tredjestørste turistattraktion. 

Et af de fascinerende træk ved Christiania er kombinationen af storbypræg og landlig idyl på et ret lille område omkring det historiske voldanlæg fra 1600-tallet.

Efter rundvisningen går vi på julebasar/marked i Den grå Hal. Hallen emmer af løssluppen julestemning og kreative julegaveideer.

 

Information

  • Dato 17.12.2024-17.12.2024
  • Adresse Christianshavn St. Metro
    Christianshavn Torv
    1400 København K
  • Bemærkninger Hvordan går det så i dag i Fristaden? Få svaret ved en Få en rundvisning i området af en vaskeægte Christianit. Aktivister besatte i 1971 et gammelt udslidt kaserneområde med våbensmedien og militære anlæg og udråbte fristaden Christiania. Dengang var der nok ingen, der regnede med, at området en dag ville blive Danmarks tredjestørste turistattraktion. Et af de fascinerende træk ved Christiania er kombinationen af storbypræg og landlig idyl på et ret lille område omkring det historiske voldanlæg fra 1600-tallet. Efter rundvisningen går vi på julebasar/-marked i Den grå Hal. Hallen emmer af løssluppen julestemning og kreative julegaveideer. Mødested: Christianshavn Metrostation, Hovedindgang oppe på gaden Dato: Tirsdag d. 17. december 2024 Tidspunkt: kl. 13.30 – 15.30

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.12.2024 13:30-15:30 Christianshavn St. Metro Mette Kromann Thomsen

Mette Kromann Thomsen

Jeg glæder mig til at vise dig København og Danmark og fortælle om landets spændende historie. Jeg er uddannet som certificeret turistfører på RUC, phytoterapeut, akupunktør  og arbejder som lokal guide  i København, Nordsjælland og Midtsjælland på dansk, engelsk og italiensk. Jeg har mange års erfaring som rejseleder i Danmark og i udlandet.

Jeg arrangerer vandre, cykel, limousine, bus, metro eller sejlture. På mine ture viser jeg dig kendte seværdigheder og du kommer på kryds og tværs af København gennem baggårde, skjulte haver og spændende steder du normalt aldrig kommer, hører historien og bliver opdateret på alt det nye. 
Jeg arrangerer også vandreture i naturen med mindfullness, urtehaver og havemeditation.