Skip to content

Hjemmesider skal også have service engang imellem - fra mandag d. 21. september kl. 18 til tirsdag d. 22. september kl. 02 er det desværre ikke muligt at bestille plads på vores super fede hold

Vesterbro, Kødbyen og hipstere

Vesterbro, Kødbyen og hipstere

En tur på Vesterbro  kan vække de fleste sanser med sin blanding af danske og etniske slagtere, grøntsags og specialitets-forretninger.

En tur på Vesterbro er også et studie i arkitektur og malede husgavle. Det er blevet in at bo på Vesterbro og det ses på de mange  renoverede ejendomsfacader.

Vores tur starter på Enghave plads og nabolag som har undergået en stor forvandling med Metro, hippe barer, cafeer og chikke forretninger som afspejler hipsterne der har indtaget området  og turen fortsætter ind i Den hvide Kødby som er under forvandling.

Kødbyen er i dag en kreativ boble, hvor restauranter, natklubber og gallerier ligger side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her.

Vi slutter turen i Den brune Kødby som engang var det gamle kvægtorv. 

Vesterbro er kendt for sine tiltag overfor de mest socialt udsatte grupper og undervejs hører vi bl.a. om Settlementet, Københavns kommunes Center for Udsatte voksne og familier, og Mariatjenesten.