Skip to content

Rørvig rundt – 11 km vandretur

Oplev det bedste af Rørvig på denne vandring på 11 km. Vi mødes på havnen i Rørvig, og lægger hurtigt sommergæsternes summen bag os på vej gennem Højsandet til Dybesø, rundt om Korshage, videre ad Myntestien i naturskoven og hjem gennem Paradisdalen. 
Turen er oplagt for dig, der gerne vil vandre lidt længere end den vanlige søndagstur – og måske finde nye stier i sommerlandet. Har du børn eller børnebørn, der er vant til at vandre, er de meget velkomne med på tur.
Du vandrer i selskab med Marie fra vandrebloggen Frie fodspor, som er stor caminoentusiast og har hundredevis af kilometer i benene på Danmarks dejlige stier. Tempoet er rask med to gode pauser.

Medbring: 
Godt fodtøj – terrænet er flere steder ujævne naturstier, og vi vandrer også på stranden
Tøj efter vejret og solcreme, noget mod vind eller hvad vejrudsigten nu kræver
Evt. siddeunderlag til pauserne
Solid madpakke og drikkevarer til dig selv – mindst en liter vand at drikke

Forplejning undervejs er for egen regning - turen starter og stopper ved Lodsoldermandsgården

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 20.08.2023 10:00-14:30 Rørvig Sejlkub Marie Lau Florin

Marie Lau Florin

Marie Lau Florin fra vandrebloggen Frie fodspor er vokset op i asfaltjunglen midt i København, men fik tidligt smag for friheden på livets stier.

Til daglig arbejder Marie som kommunikationsmedarbejder på Skovskolen i Nødebo, som er en ‘skovcampus’ under Københavns Universitet hvor en række grønne uddannelser holder til – fx Naturvejleder og Urban landskabsingeniør.

Kærligheden til naturen slår også igennem i fritiden og ferierne. Hellere ro og rytme i vandrestøvlerne end strand og shopping