Skip to content

Far skal dø, og vi skal nok klare den

Far skal dø, og vi skal nok klare den

Workshop

Har du oplevet et tab– og er du klar til at bearbejde sorgen?

Sorg er ikke kun noget vi oplever, når vi mister en, vi elsker. Vi kan også føle sorg efter en skilsmisse, hvis vi mister vores job eller når huset føles tomt, fordi børnene er flyttet hjemmefra. Der er faktisk mere 40 forskellige livsbegivenheder der kan give sorg.

Sorg går ikke væk af sig selv, det skal bearbejdes, så der bliver plads til, at du kan leve dit liv uden at sorgen fylder for meget.

Ved at følge dette 7 ugers kursus kommer du igennem nogle konkrete øvelser, der hjælper dig til at sige farvel til smerten, men ikke til min minderne.

Kurset i sorgbearbejdning er tager udgangspunkt i Grief Recovery Method, der er verdens eneste evidensbaserede metode til at bearbejde sorg. Metoden er baseret på mere end 40 års dokumenteret erfaring med, hvad der hjælper mennesker i sorg, krise og forandringsprocesser.

Kurset er relevant for dig, der har mistet en person tæt på dig, oplever kritisk sygdom, har været igennem en skilsmisse, fyring eller en anden af de mange livsbegivenheder, der kan give sorg. Vi mødes i et fortroligt rum og opbygger et fællesskab. Vi sammenligner ikke vores sorg, men deler gerne vores erfaringer.

I kursusprisen er inkluderet bogen ”Sorgbearbejdning”. Du opfordres til at læse i bogen, men det er ikke et krav.

Efter de 7 kursusgange mødes vi fortsat 1 gang om måneden for de, der har lyst. Dermed er der mulighed for at dele nye erfaringer efter kursets afslutning og for at fastholde fællesskabet.