Skip to content

Fra arbejdsliv til pensionsliv - kursus

Fra arbejdsliv til pensionsliv - kursus

En af de vildeste overgange i livet er, at gå fra et hæsblæsende arbejdsliv til den næste periode - pensionslivet. Du går fra at bruge det meste af din vågne tid på dit arbejde til pludselig selv at stå med ansvaret for at skabe struktur, identitet og meningsfuldt indhold i din dagligdag. Det handler om livskvalitet og et nyt livsindhold, som kan erstatte den identitet, dit arbejde hidtil har bidraget med. På kurset arbejder du med en handlingsplan, så du kan få et rigt pensionsliv allerede fra den første dag i din nye livsfase.   

Når du går på pension, siger du farvel til dit arbejde, som har fyldt det meste af din vågne tid i 40 år. Du har masser af kompetencer og erfaring, og fortsat adskillige gode år foran dig. Nu er det helt op til dig selv at skabe dig en ny, interessant periode i dit liv. Men ved du, hvad dit liv nu skal indeholde, for at det giver mening for dig?

Du fortjener, at også den næste periode i dit liv bliver interessant – måske bliver den dit livs bedste. Men det kræver, at du forbereder dig. Så du ikke spilder tiden og risikerer at falde i et sort hul, og så du har noget at se frem til.

I løbet af kurset arbejder du med din handlingsplan for din senkarriere, overgangen fra arbejdslivet til næste livsfase, og alt det udenom, der har godt af et eftersyn. Sidst men ikke mindst går vi på opdagelse efter det, der er vigtigt for dig, og som kan give dig det livsindhold, du drømmer om.

Kurset indeholder oplæg, gruppearbejde og mulighed for hjemmearbejde.

Kurset er relevant for mænd og kvinder, der nærmer sig pensionsalderen, og dig, der er gået på pension for ikke så længe siden. 

Om Line Visti Andersson

Line Visti Andersson er uddannet coach og jurist, og er founder af Et Rigt Liv (www.etrigtliv.dk). Line har arbejdet som HR-chef i mange år og har en mission om, at alle fortjener et rigt pensionsliv.