Skip to content

Hjemmesider skal også have service engang imellem - fra mandag d. 21. september kl. 18 til tirsdag d. 22. september kl. 02 er det desværre ikke muligt at bestille plads på vores super fede hold

Psykisk Vold i forhold - Nej Tak

Psykisk Vold i forhold - Nej Tak

Har du været i et psykisk voldeligt forhold, du ved ikke hvordan du skal komme videre, men du ved at den type af kærlighed vil du aldrig opleve igen!

Du har været igennem så meget, dine grænser er blevet rykket og det kan være svært at se hvordan det er muligt at komme videre. I denne undervisning facilitere jeg et trygt rum, hvor vi lærer af hinandens oplevelser, og som det vigtigste af alt lærer du at du ikke er alene.

Jeg vil bl.a  undervise i de psykoske mekanismer med udgangspunkt i dig, for det hele starter i dig. Og vi vil i ugerne komme rundt om mange aspekter som; Adfærdsmønstre, posetive og negative skyggesider og hvordan man bygger selvværdet op igen og finder tilbage til sit eget indre sted.

Jeg vil coache individuelt og på gruppeplan samt fortælle fra et indre sted af erfaring, da jeg selv har været igennemflere forhold med psykisk vold. Jeg kender og forstår derfo problematikken indefra.

Uddannet terapeut fra Heilesen og Mysind institutet samt kognitiv mentor fra Wattar Gruppen.