Skip to content

Hjemmesider skal også have service engang imellem - fra mandag d. 21. september kl. 18 til tirsdag d. 22. september kl. 02 er det desværre ikke muligt at bestille plads på vores super fede hold

Skab varig forandring i dit liv

Skab varig forandring i dit liv

Hvor vi kommer fra, og den historie vi har med, påvirker vores Nutid, og vil dermed påvirke vores Fremtid. Så hvordan slipper vi fortiden, og kan man det” OG komme videre i livet med gode mønstre og et stærkt indre. I disse workshops skabe vi en forståelse for vores adfærd igennem vores fortid. Men vi skal ikke hænge fast, derimod skabe en grobund hvor gamle mønstre bliver synlige og i denne bevidstgørelse begynde at forme varig forandring.

Vores identitet bliver formet igennem svære tider i vores liv, og når vi knækker koden og ser mønstret, har vi på ny magten til at forme vores liv.

Jeg vil facilitere en forandringsproces, som vil tage afsæt i egen historie, faglige oplæg, reflektionsopgaver og diskussioner med mål at skabe varig forandring i dit liv, der hvor du ønsker det. Temaer kan være mange fx; psykisk vold i forhold, mere glæde i hverdagen eller at lære at minimere stress i hverdagen.

Jeg er uddannet hos det tidligere Heilesen og Mygind Institut, de fremmeste inden for terapi, i Tankefeltterapi og Meta-Sundhed, derudover er jeg uddannet kognitiv mentor fra Wattar-Institutet. Igennem mit liv har jeg været igennem mange svære tider og traumer, og det er med udgangspunkt i egne erfaringer at jeg faciliterer forandringsprocesser.

Medbring et tema du vil arbejde med, godt humør, et åbent sind, blok og pen.

Vi kommer til at arbejder med kognitiv terapi, hjernens processer, historiefortælling coaching, værdier og meget mere.