Skip to content

Broderi for begyndere

Broderi for begyndere

Stikkesting, kontursting, fladsting, møllehjul, franske knuder, nedlagt syning… Der er virkelig mange fantastiske broderisting! Og selvom du ikke tidligere har broderet, kan du hurtigt lære grundteknikkerne.

Du får på kurset afprøvet mange forskellige broderisting, og du broderer prøver, der siden kan sys sammen til fx en pude. Undervejs lærer du også om de forskellige materialer, der kan bruges til broderi, og om hvordan materialevalg betyder noget for det færdige resultat.

Så drømmer du om at lave dit eget broderi og har måske allerede en masse gode idéer til, hvad du kunne tænke dig at lave? På dette kursus får du inspiration og viden om, hvordan du kommer i gang med dit broderi. Og fokus er på, at det skal være sjovt at være kreativ.


Medbring hvad du har i huset af broderitilbehør som saks, nål med og uden spids, en blyant, lidt broderigarn (fx dmc) og lidt ensfarvet lyst bomuldslærred. Det er ikke de store mængder, der bruges. Evt. også en broderiramme (nåle og broderiramme kan købes hos underviser).