Bemærk: nye telefon og åbnings-tider.
Bemærk: nye telefon og åbnings-tider.
Både kroppen og kloden får det bedre, hvis vi skruer ned for kødet og op for det plantebaserede køkken. Men hvordan laver man varieret og velsmagende hverdagsmad med f.eks. kikærter, kidneybønner og linser?
Det får du masser af inspiration til på dette kursus.
Du bliver klogere på de forskellige typer af bønner og bælgfrugter og lærer at lave velkomponerede middagsretter, som hele familien kan lide, samtidig med at du bliver fortrolig med basisopskrifter, som du kan eksperimentere videre med derhjemme.
Der skal påregnes egenbetaling på 120 kr til råvarer på kurset, som betales til underviser.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 25.03.2025 | 17:00-20:00 | Klostermarksskolen | Line Holt Nielsen |
2 | Tirsdag 01.04.2025 | 17:00-20:00 | Klostermarksskolen | Line Holt Nielsen |
3 | Tirsdag 08.04.2025 | 17:00-20:00 | Klostermarksskolen | Line Holt Nielsen |
Jeg elsker alt, hvad der har med mad at gøre, og jeg er vild med at dele ud af den passion, så jeg kan inspirere andre til god mad hver dag.Jeg har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år.De seneste 4 år har jeg siddet i redaktionen på SPIS BEDRE, Danmarks største madmagasin, og desuden hver uge leveret opskrifter på hverdagsmad og bagværk til SØNDAG, Familie Journal, Ude & Hjemme samt Spis Bedre.Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen.