Bemærk: nye telefon og åbnings-tider.
Bemærk: nye telefon og åbnings-tider.
Brød, der er bagt på surdej, har en lækker sprød skorpe og et luftigt, let syrligt indre med ekstra aroma.
Vil du gerne i gang med surdejsbagningen, men ved ikke helt, hvor du skal starte, så er dette kurset for dig. Vi kommer igennem hele processen fra opstart af surdej, hævning, formning og bagning.
Vi har snydt på forhånd, så du får lov til at arbejde med en dej, der er færdighævet og klar til ovnen.
Til slut skal det nybagte brød naturligvis prøvesmages, og du får resterne med hjem, sammen med en surdej, opskrifter og masser af tips og tricks.
Råvarepris: 80 kr. pr. deltager som betales til underviser.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 03.04.2025 | 17:00-20:57 | Klostermarksskolen | Line Holt Nielsen |
Jeg elsker alt, hvad der har med mad at gøre, og jeg er vild med at dele ud af den passion, så jeg kan inspirere andre til god mad hver dag.Jeg har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år.De seneste 4 år har jeg siddet i redaktionen på SPIS BEDRE, Danmarks største madmagasin, og desuden hver uge leveret opskrifter på hverdagsmad og bagværk til SØNDAG, Familie Journal, Ude & Hjemme samt Spis Bedre.Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen.