Skip to content

Søndagsyoga

Søndagsyoga

Søndagsyoga er for dig, der har svært ved at finde tiden til yoga på ugentlig basis, eller dig, der gerne vil nyde en længere yogapraksis end sædvanligt.

Kom alene eller tag en ven med og forkæl dig selv i en workshop, hvor vi kombinerer dynamisk og styrkende Vinyasa Yoga med dybe stræk i den efterfølgende Yin Yoga, der sammen giver dig styrke og energi til livets udfordringer.

Vi begynder med Vinyasa Yoga, hvor vi starter med nogle øvelser der vækker kroppen og sætter fokus på åndedrættet. Derefter fortsætter vi med en række korte, intense yogaflows, der får pulsen op og øger vores styrke, smidighed og balance. Vinyasa Yoga indeholder både liggende, siddende og stående øvelser, der styrker kroppen, samt øger balanceevnen. 

Efter en kort pause fortsætter søndagen med Yin Yoga, hvor vi udforsker kroppen i forskellige siddende og liggende stillinger, der holdes i 3-5 minutter, så musklerne afspændes, og bindevævet stimuleres.  Endelig slutter vi af med en guidet meditation og shavasana, så du finder ro i kroppen og er klar til at møde verden.

Alle kan være med uanset alder og tidligere erfaring.

Tag behageligt tøj på. Husk en lun trøje til afspænding og meditation. Medbring gerne måtte, tæppe, yogablokke og bælte, hvis du selv har det.

Jeg anbefaler, at du kun spiser lidt de sidste 2 timer inden undervisningen.