Skip to content

Yin yoga - fordybelse og ro

På dette kursus vil du komme dybere ind i kroppen ved at bruge din vejrtrækning og yinyogaens langsomhed og ro. 

Du vil opleve den blidere yinyoga, som beroliger nervesystemet, og som kan hjælpe med at genoprette balancen i kroppen. Men du vil måske også opleve, at der skabes mere plads i kroppen og i sindet, og dermed mere overskud. Og måske lige der – midt i stillingen – vil du mærke, at noget giver slip, forløses og falder på plads. 

Dette kursus er for alle, også selv om du aldrig har dyrket yinyoga før, og det er rigtigt godt for dig, som måske har brug for lidt mere vejledning til stillingerne og som ønsker ro, overskud og en pause i hverdagen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 28.10.2022 09:00-10:30 Spraglehøjgaard Christina Theilgaard
2 Fredag 04.11.2022 09:00-10:30 Spraglehøjgaard Christina Theilgaard
3 Fredag 11.11.2022 09:00-10:30 Spraglehøjgaard Christina Theilgaard
Se alle Se færre

Christina Theilgaard

Christina har dyrket yoga i mere end 15 år, men det var først, da hun blev introduceret for yinyoga, at hendes interesse for at undervise blev vakt. Christina var sygemeldt med stress, men kunne hurtigt mærke, hvor meget bedre hun fik det, når hun dyrkede yinyoga.

I 2015 blev Christina uddannet som yinyoga-instruktør hos Yinyoga in Asia, for at kunne give andre muligheden for at lære yinyogaen at kende. Efterfølgende har hun suppleret med bl.a. uddannelser inden for yinyoga for kvinders sundhed, meridianlære, Restorativ yoga samt Yoga Nidra. Christina underviser i den asiatiske yinyoga, som er en anelse mere aktiv end den klassiske yinyoga, men grundprincipperne er de samme.

Christina siger om sin undervisning: "I min undervisning lægger jeg vægt på at møde dig lige der, hvor du er, og at guide dig langsomt ind og ud af stillingerne, så du får tid til at mærke, hvad stillingerne gør kroppen".