Skip to content

Yin yoga

Har du lyst til at opdage, genopdage eller fortsætte den stille praksis?

Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform, der udspringer af den kinesiske medicin og som fortrinsvis består af siddende eller liggende stillinger.

Vi bevæger os langsomt og roligt ind i hver enkelt stilling, som vi holder i 2-5 minutter.

I yin yoga tillader vi musklerne at være afspændte, da vi ønsker at stimulere bindevævet så det bliver mere fleksibelt og stærkt, og dermed skaber en mulighed for at frigøre spændinger i kroppen.

Vi styrker vores nærvær ved at tillade muskler og bindevæv at slippe, og ved at have opmærksomhed på vores vejrtrækning og acceptere langsomhed og ro, og dermed også acceptere tanker og følelser, der må opstå.

Hver time begynder med en kort meditation og afsluttes med yoga nidra (dyb afspænding).

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.01.2024 12:15-13:55 Idrættens Hus Lene Nørgaard
2 Torsdag 18.01.2024 12:15-13:55 Idrættens Hus Lene Nørgaard
3 Torsdag 25.01.2024 12:15-13:55 Idrættens Hus Lene Nørgaard
Se alle Se færre

Lene Nørgaard

Jeg er uddannet og certificeret yogalærer hos b.la. LagoCph, Trine Hedegaard samt Susi Jensen. Jeg er uddannet i at undervise i hatha yoga, yin yoga, restorativ yoga, hatha/vinyasa og yoga nidra. Desuden er jeg også uddannet børneyogalærer. Jeg har mange års erfaring som underviser, og har undervist mere end 2500 timer. Til dagligt lever jeg af at undervise i yoga, bl.a. på aftenskoler, fysiocenter, firmaordninger samt enetimer. Jeg har tidliger også undervist 8.- og 9. klasser i yoga, som valgfag. Jeg er optaget af yogaens virkning på såvel vores fysiske samt mentale velbefindende. Sammensmeltningen mellem krop, sind og åndedræt. Hvordan yoga i alt sin enkelthed i samspil med vejrtrækningen kan få dig til at glemme tid og sted - give dig et velfortjent frikvarter, samt mere overskud i hverdagen.