Skip to content

Yoga med baby

Yoga med baby

Yoga med fokus på mindfulness & afslapning, der, bygger på hensyntagende øvelser som understøtter kroppens bevægelighed og balance. Øvelserne er blandt andet taget fra Hatha og Yin Yoga, som bliver udført på en blid og skånsom måde, hvor alle kan være med – også hvis man har fysiske udfordringer eller lider af kroniske smerter, eller døjer med efterfødselssmerter. I kan have baby hos jer, og vi laver også øvelser sammen med babyen.

Der tages hensyn til jeres kroppe og bevægelighed. Jeg guider jer ind i øvelserne og giver også gerne alternative øvelser, hvis man har dårligt knæ, ryg eller har haft et kejsersnit m.m. Det er dog altid vigtigt, at du lytter til din egen krop i øvelserne.

Yoga m. baby kører over 60 min. Det er oplagt at deltage i både "yoga med baby" og holdet forinden "Zumbini Mini", men man kan også bare vælge et af holdene.

Lidt flere info:

Baby kan være med under hele seancen – I bedes bare at have et tæppe eller en voksipose med som underlag til baby. Har I selv udstyr må I meget gerne medbringe det. Ellers kan I låne vores. Husk bekvemt træningstøj. Der afspilles rolig og meditativ musik under hele timen. Der er mulighed for at få barnevognen helt med ned i vores gård. Der er en lille trappe, som vi hjælper hinanden med at komme ned af.
 
Hvorfor yoga:
Derfor er yoga godt for krop og sind:

Reducerer stress og angst. Fremhæver følelsen af mindfulness. Forbedrer mobilitet. Forbedrer smidighed. Løsner anspændte muskler. Fremhæver følelsen af dyb ro.