Skip to content

Fransk for let øvede

Fransk for let øvede

Du har lidt kendskab til fransk og ønsker at genoptage kontakten med det franske sprog, så almindelige situationer kan ekspederes effektivt: hos bageren, i supermarkedet, på caféen, på stationen, på camping, på hotel og på vingården.

Vi tager afsæt i nogle af de kendte ord, der relaterer sig til kultur, ferie, samfund som "déjà-vu", "pâté", "bouillon", "cidre", "mirabelle", "fromage", "chauffeur", "tunnel", "parapluie", "balcon", "étage", "girafe", "visière", laver tematiske krydsogtværs og sætter tryk og intonation på de rigtige bogstaver.

Vi gennemgår de centrale grammatiske områder og beskæftiger os med det allervigtigste der er verbernes tid: présent, passé composé, futur proche, conditionnel. Vi øver de franske skifttegn og accenterne. Måske bytter du en gang i mellem rundt på tegnene, men med repetition og øvelser udtaler du det rigtigt igen.

Fransk er et musikalsk sprog. Læring af sproget går hånd i hånd med læring af trykplacering, toner, tempo, faldende og stigende intonation.

En række motiverende aktiviteter og varierede lytte-, læse-, og visuelle øvelser vil stimulere dine sproglige kundskaber og hjælpe dig undervejs.

Hvis du kunne tænke dig at lære sprog på en stimulerende måde, hvor bogstaver og grammatik bevæger sig ved hjælp af grafiske animationer og forskellige læringsstrategier, så er dette kursus for dig, der i forvejen har lidt kendskab til fransk og ønsker at være med i en underholdende og lærerig klasse med det formål at udtrykke sig på fransk så meget som muligt med en forståelig udtale og korrekt intonation.

Undervisningsmateriale aftales med underviseren ved første mødegang.