Skip to content

Hjemmesider skal også have service engang imellem - fra mandag d. 21. september kl. 18 til tirsdag d. 22. september kl. 02 er det desværre ikke muligt at bestille plads på vores super fede hold

Spansk let øvede

Spansk let øvede

Lær at forstå og bruge dagligdags udtryk på spansk.

 

Hvad får du undervisning i:
På holdet vil vi have fokus på at blive fortrolige med at tale og udtale spansk. Vi fortsætter med at lære grundlæggende strukturer i sproget at kende.  Vi vil også komme ind på forskellige grammatiske emner. Grammatikken gennemgår vi på dansk.  Du fortsætter med at øve at formulere oplysninger om dig selv, arbejdsforhold osv. samt lærer at stille og besvare spørgsmål i dagligdags situationer: Handle på markedet, give informationer, tale om vejret m.m. I denne sæson vil vi også arbejde med spansk til rejsebrug, gå på restaurant, reservere et hotelværelse m.m.

 

Hvordan:

På kurset træner vi din evne til at bruge det spanske sprog aktivt og naturligt efter en struktureret undervisningsform. Undervisningsformen er varieret med lytteøvelser, små tekster, videoer og med stor fokus på at alle elever får hjælp og taletid.
Materialet er ikke inkluderet og købes separat.

 

Hvem er kursus henvendt til:
Undervisningen i spansk for let øvede, er for dig, der kan lidt spansk i forvejen. Holdet er også for dig, der ønsker at genopfriske og vedligeholde sproget. Holdet startede i efteråret 2022.

 

Materialet er ikke inkluderet og købes separat.
Vi arbejder efter bogen Tapas fra forlaget Systime (fra lektion 5) samt PDF kompendiet