Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre efterårets spændende tilbud klar, der kan derfor stadig mangler billeder og tekster på flere hold. Kontoret holder sommerferie fra d. 1. juli - 8. august (begge dage inkl.). God sommer!

Svampetur - svampe til spisning og til farvning

Svampetur - svampe til spisning og til farvning

Medbring: Stor kurv, lille svampekniv, solidt fodtøj/gummistøvler, gerne børn - de er tættere på skovbunden - og gerne selvfundne svampe, som Anker artsbestemmer. 
Der vil være mulighed for at finde disse svampe: Karl Johan og andre rørhatte, skørhat, fluesvamp, foranderlig skælhat, pigsvamp, trompetsvamp, lidt kantarel + overraskelser.  Vi mødes til en lille introduktion. Derefter går du/I en tur på egen hånd og samler. Til slut mødes vi, og Anker tjekker alle kurve og alle fund: ”Får jeg mon noget med hjem?” Det garanterer Anker for! Du får kun sikre svampe med hjem - kan de ikke spises, skal de blive i skoven. 
Som noget nyt hjælper Anker nu også med at finde svampe, der er velegnede til farvning af garn og tekstiler. Så er dette et område, der interesserer dig, har du her en helt unik mulighed for eksperthjælp til indsamling af materialer. Kom og få en god oplevelse i hyggeligt selskab. 

Mødested: Parkeringspladsen ved Felstedvej på samme side af vejen som Gråsten Slot, Gråsten