Skip to content

Undskyld hvis vi roder lidt på hjemmesiden. Vi er ved at gøre efterårets mange spændende tilbud klar - højskoler, ture, rejser, foredrag, kurser og workshops. En masse gode kendinge og en masse nyheder. Alt vil være tilmeldingsklar inden sommerferien. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked. Vi glæder os til at se dig!

Hyben på menuen

Hyben på menuen

Bliv klogere på vores nordiske superfood - hyben - og lær, hvordan du kan bruge de vitaminrige frugter på nye spændende måder.

I dette foredrag fortæller kogebogsforfatter Ditte Christina om hybens unikke indhold af sundhedsfremmende stoffer, om dens historie som mad og medicin gennem tiden samt om noget af den nyeste viden om frugtens medicinske egenskaber. Foredraget byder bl.a. på spændende viden om flere af de stoffer, hyben er særligt rig på, herunder C-vitamin, antioxidanter og flavonoider, og deres positive effekt i kroppen.

Du får også et indblik i, hvordan hybens delikate smagsnuancer kan bruges i et utal af retter. Frugten kan nemlig anvendes til meget mere end de traditionelle opskrifter som marmelade, saft og sirup. Ditte vil desuden dele ud af sine tips og tricks til plukning og udkerning, som vil spare dig en masse tid i køkkenet.