Skip to content

Undskyld hvis vi roder lidt på hjemmesiden. Vi er ved at gøre efterårets mange spændende tilbud klar - højskoler, ture, rejser, foredrag, kurser og workshops. En masse gode kendinge og en masse nyheder. Alt vil være tilmeldingsklar inden sommerferien. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked. Vi glæder os til at se dig!

Kulturhøjskole i Palæet - 4 foredrag i efteråret 2023

Kulturhøjskole i Palæet - 4 foredrag i efteråret 2023

FOF og Augustiana Kunsthal inviterer vi som noget nyt til kulturhøjskole i Det Hvide Palæ i Augustenborg.

I løbet af fire foredrag får du historien om palæets tidligere beboere og nuværende funktion som kunsthal. Foredragene afholdes i det fredede palæ, så du får rig mulighed for at opleve historiens vingesus og stemningen i huset. Kulturhøjskolen er for dig, der gerne vil blive klogere på historien og kombinere inspirerende foredrag og fortællinger med hyggeligt fællesskab. 

Vi starter og slutter alle foredrag med en sang fra Højskolesangbogen. Undervejs i foredraget er der indlagt en pause, hvor FOF byder på kaffe/te og croissanter. 

OBS: Foredragene afholdes på 1. sal, hvortil der ikke er adgang med elevator. 

Du kan tilmelde dig forårets fire foredrag samlet eller enkeltvis, som det passer dig bedst. Læs mere om indhold og foredragsholder under de enkelte foredrag. Husk, at tilmelding er nødvendig.

Datoerne er:

22.09.2023

13.10.2023

17.11.2023

08.12.2023