Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

De magiske runers historie

De magiske runers historie

Vidste du, at runerne er ældre end vikingerne?

Vikingetiden var en relativt kort periode, fra ca. år 800 til år 1000. Men runerne blev ikke kun brugt på dén tid. Både før og efter er der blevet fundet beviser på deres brug. Skrifttegnene havde en magi i sig, der kunne være beskyttende og skadende på samme tid. Hver eneste rune har sit eget fokus, hvad enten det er vejret, held eller noget helt tredje.

I dette foredrag vil du høre om runernes udvikling, både i mytologien og i virkeligheden. Vi kommer til at snakke om deres brug og betydning.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 21.11.2023 19:00-21:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Martha Schou

Martha Schou

Bøger, historier og håndværk er de mest fantastiske ting i verden. De har altid fyldt en stor del af mit liv, og den glæde vil jeg gerne give videre. Uanset, om du er begynder eller erfaren, hjælper jeg dig på det stadie, du er på lige nu.

Bøger er min passion. At læse dem, skrive dem og skabe dem er noget af det bedste, jeg ved. Historier har jeg skrevet, før jeg lærte at stave, og jeg ville gerne selv indbinde mine historier, så i 2018 begyndte jeg at bogbinde. Siden 2019 har jeg udgivet fem bøger.

Jeg er en begejstret underviser, der elsker mine fag, og jeg glæder mig til at dele dem med dig!