Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Sovende dame

Foredrag om Søvn

Foredrag om Søvn

Et hvileløst leje giver et oprørt sind og en krop, der kæmper for at finde sig selv igen.

I dette foredrag dykkes der ned i viden om søvnens kraft, som ingen ser, når det er mørkt, men som alle mærker, når det er lyst. Over halvdelen af vi danskere har søvnproblemer, som giver udfordringer i dagligdagen, og som kan gøre det svært at genfinde roen og rytmen uden en god nats søvn. 

For søvnunderskud i både kortere og længere tidsperioder har stor påvirkning på vores fysiske og mentale helbred og øger risikoen markant for både cancer, blodsukkerændringer, hjerte-karsygdomme og hjernefunktion som fx vores hukommelse. Og netop derfor skal vi ikke vente med at sove, til vi dør, for dét vil ske langt tidligere jo kortere tid, vi sover. 

Få gode råd, vejledning og redskaber til, hvordan du kan få en bedre søvn. 
Kom og lyt til et foredrag, som forhåbentlig vil vække nogle tanker og give næring til en god nats søvn.