Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev

Glemsomhed/demens

Få den nyeste viden om demens og glemsomhed - for pårørende og fagpersoner

Få den nyeste viden om demens og glemsomhed, relevant for både pårørende og fagpersoner. Med baggrund som demenskonsulent og koordinator inden for daghjem og som SOSU-assistent, vil jeg dykke ned i kompleksiteten af denne tilstand. Jeg vil berøre generelle sygdomskarakteristika, juridiske og etiske dilemmaer, samt effektive redskaber til kognitiv og fysisk træning. Desuden vil jeg udforske medicinske og sygeplejemæssige muligheder. Mit fokus vil være på personcentreret pleje, Eden-principper og hvordan forskellige psykologiske og medicinske faktorer påvirker sygdommen. Jeg vil også diskutere, hvordan både den ramte og pårørende kan få hjælp, og de relevante juridiske og etiske overvejelser.

Efter oplægget vil der være tid til spørgsmål, efterfulgt af en afrunding. Hvis der er interesse, kan der arrangeres et temakursus over tre aftener.

Thore er uddannet demenskoordinator / demenskonsulent under UC Syds sociale diplomuddannelse. Medlem af DKDK (Demenskoordinatorer i Danmark) og har 15 års beskæftigelse som sosu-assistent på plejehjem, daghjem og misbrugsområdet.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 19:00-21:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Thore Jensen

Thore Jensen


I min undervisning lægger jeg vægt på nysgerrighed, både individuel og fælles, samt en kombination af overblik og detaljer. Jeg stræber efter at skabe vækst i en hyggelig og givende atmosfære.

Jeg er uddannet demenskoordinator og har 15 års erfaring som sosu-assistent.

Jeg har en stor passion for sprog og kultur. Jeg elsker at lære nye sprog, ikke for at tale dem perfekt, men for at forstå dem og opnå en større tilknytning til de mennesker, der taler dem. Jeg har tysk statsborgerskab og har for nylig dykket ned i islandsk, som jeg har udforsket gennem rejser og kulturel interesse.