Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Varm drik

Mad er din bedste medicin

Vi fortsætter med succes med vores foredrag ”Køkkenet er dit bedste apotek 1” og giver dig lidt mere indsigt i, hvordan du kan forvandle dit køkken til dit bedste apotek for at forøge din sundhed og dit velvære i din dagligdag.
Du er sikkert klar over, at der findes utallige forskellige naturlige ting, som er gavnlige for din sundhed, men har glemt det efter kort tid. Når du fejler et eller andet, så er det første, du tænker på at gå til læge for at få noget medicin for det. 
Men du har et fantastisk apotek derhjemme – dit køkken! 
Naturlige ingredienser giver ikke de samme bivirkninger som medicin og er ovenikøbet ikke svære at få fat i.

Til foredraget vil du 
Få systematisk introduktion til mange almindelige madsubstansers virkning på vores sundhed
Få tips til mange kendte dagligdagssygdomme
Lave nogle praktiske og nemme øvelser for at fjerne træthed med det samme

Kinesisk fødte Shuang Winkel er en erfaren foredragsholder i hele Danmark. Hendes far er professor i anatomi samt akupunktør på Beijing Medical University. Hun vil tage essensen af den flere tusind år gamle TCM (Traditional Chinese Medecin) og give dig en introduktion til de forskellige almindelige naturlige substanser på en meget sjov og nem måde. 

Foredraget er inspirerende, lidt provokerende, krydret med masser af humor og tilsat mange smukke billeder og nogle praktiske fælles øvelser. Kom til foredraget, hvis du vil være god ved dig selv og dine medmennesker, og få inspiration og eftertanke med hjem.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.11.2023 19:00-21:00 Multikulturhuset, Sønderborg Shuang Winkel

Shuang Winkel

Kinesiskfødte Shuang Winkel er en erfaren underviser og foredragsholder i hele Danmark. 

Hun har kinesiske rødder og er vokset op i en læge familie med fokus på sund og lækkert mad. Hendes far er professor i anatomi samt akupunktør på Beijing Medical University.