Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Morten Korch

Morten Korch: DK's bedstsælgende forfatter, der blev glemt

De fleste kender Morten Korch, men hvem var han egentlig? Hvor blev han af efter sin store succes i 40-ernes og 50-ernes Danmark? Hvordan er Morten Korch gået i glemmebogen?

Han satte rekorden for flest solgte biografbilletter, da ”De Røde Heste” udkom i 1950 og solgte mellem to og tre millioner biografbilletter. Det er en rekord, der stadig holder. Filmene er velkendt viden blandt danskerne, mens bøgerne er lidt mere ukendte.

Hans historier fortæller om gode mennesker, der gør deres bedste i en svær verden. Der er familiedramaer, komplicerede forhold mellem karakterer samt politisk kritik. I mange år blev hans bøger kritiseret for at være “sødsuppe”, men er de virkelig så kvalmende rosenrøde, som folk påstår? Eller gav filmene ham det ry?

Kom med og hør om forfatterens liv, kritikken, og hvorfor jeg mener, at han er vigtig at bevare for fremtiden.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.10.2023 19:00-21:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Martha Schou

Martha Schou

Bøger, historier og håndværk er de mest fantastiske ting i verden. De har altid fyldt en stor del af mit liv, og den glæde vil jeg gerne give videre. Uanset, om du er begynder eller erfaren, hjælper jeg dig på det stadie, du er på lige nu.

Bøger er min passion. At læse dem, skrive dem og skabe dem er noget af det bedste, jeg ved. Historier har jeg skrevet, før jeg lærte at stave, og jeg ville gerne selv indbinde mine historier, så i 2018 begyndte jeg at bogbinde. Siden 2019 har jeg udgivet fem bøger.

Jeg er en begejstret underviser, der elsker mine fag, og jeg glæder mig til at dele dem med dig!