Skip to content

Vi er i fuld gang med at planlægge efterårssæsonen, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked som en af de første. Mangler du noget konkret er du også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk eller ringe på tlf. 93 88 15 97 i vores åbningstid.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Yoga fire personer står på række

SANS - Sang og dans - Gråsten

SANS er en blanding af at synge og bevæge sig på et hold og holde hjernen i gang. Til SANS arbejdes der med sang, bevægelse og rytmer, som gør, at de fleste af vores sanser kommer i spil. Dette er meget hjernestimulerende, og man holder derfor gang i både krop og sind. Kombinationen af sang og bevægelse stimulerer og frigiver en masse hormoner i hjernen samtidig med, at man udfordrer sig selv og sin motorik. 

Man skal hverken kunne synge eller danse for at være med, bare man har lysten til at synge, bevæge sig og lære nye sange. 

SANS er for mænd og kvinder i alderen 60 år og opefter.  

Holdet udbydes i samarbejde med Det Sønderjyske Sangcenter.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 10:00-11:00 Ahlmannsparken, Gråsten Anna Zaabalawi
2 Tirsdag 17.09.2024 10:00-11:00 Ahlmannsparken, Gråsten Anna Zaabalawi
3 Tirsdag 24.09.2024 10:00-11:00 Ahlmannsparken, Gråsten Anna Zaabalawi
Se alle Se færre
FOF Sønderborg Anna Zaabalawi

Anna Zaabalawi

Anna er sangpædagog  og uddannet SANS-instruktør.

Anna er tidligere uddannet folkeskolelærer med speciale i musikpædagogik og sang for de mindste elever. Hun har arbejdet i børnehaver og skoler med sang, dans og drama i mange år og har bl.a. været lærer på Nordalsskolen, Nordborg. Siden 2006 har hun desuden undervist i klassisk klaver bl.a. på Sønderborg Musikskole.
I Sønderjysk Pigekor og Drengekor er Anna dirigent for Minispirekoret og desuden underviser i hørelære.