Skip to content

3D-PRINT & CAD-tegning i FUSION 360

3D-PRINT & CAD-tegning i FUSION 360

Du må godt 3D-printe på vores kursus… Og vi lærer dig endda nøjagtig, hvordan du gør på vores Fusion 360 & 3D-printkursus.

Kurset er rettet mod personer, der vil i gang med at bruge Fusion 360 til at designe og tegne 3D-modeller, som bagefter kan 3D-printes.

Der bliver undervist i de grundlæggende funktioner på basisniveau og arbejdsmetoder, der sætter kursisten i stand til at kunne skabe simple 3D-modeller.

Fusion 360-delen er et grundlæggende kursus, som alle nye Fusion 360-brugere bør gennemføre for at lære basisfunktionaliteten at kende.

På 3D-printdelen af kurset bliver der undervist i, hvordan en 3D-printer virker, hvordan man kommer fra en 3D-model i CAD-programmet, klargør 3D-printeren og starter 3D-printjobbet. Efterfølgende er kursisten i stand til at gennemføre et 3D-print på egen hånd.

Indhold:
Kom i gang med Fusion 360
– Bruger interface, navigering, projekter, Fusion 360-cloud osv.
Fra 2D-tegninger til 3D-modeller
– Bodies og components, samlinger osv.
Opgave1: Design et stempel
Intro til 3D-print
– Lidt historie, 3D-printteknologier, muligheder og fremtidsperspektiver
3D-printeren
– Klargøring, valg af materialer, slicing af 3D-modellen
3D-printe på egen hånd!
Mere Fusion 360
– Udvidede funktioner, plugins, værktøjer og designmetoder
Opgave2: Design en hjernevrider
3D-printe på egen hånd!
Opsamling/Afslutning?

Medbring din egen bærbare computer.
Et login til en ”Autodesk Account” er nødvendigt for at få det fulde udbytte af kurset. Vi hjælper dig naturligvis med at oprette dette inden kursets start.
OBS: Fusion 360-programmet fra firmaet Autodesk er et Cloudbaseret CAD/CAM-værktøj, som er på engelsk, men undervisningen foregår på dansk.