Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Blomsterbinding

Blomsterbinding

Kreativ blomsterbinding og dekorationer

Du vil lære de basale teknikker i at binde en buket, lave de flotteste blomsterdekorationer og meget mere. Brug din egen kreativitet og de materialer, der er lige ved hånden. Vi bruger naturens og havens mangfoldighed til fremstilling af vilde buketter og smukke midsommerkranse.
På dette kursus er der plads til kreativitet og hygge og til at møde andre, der deler samme interesse.

Medbring: 
Grensaks, urtekniv og blomsterskål til borddekoration samt bindetråd til blomster. Hvis du har egne idéer, så tag dem med som inspiration. Du er også meget velkommen til at medbringe egne afskårne blomster, kviste, grene, muslingeskaller og grønt samt skåle, vaser/flasker etc. 
Underviser medbringer blomster og materialer, som afregnes efter forbrug.
Materialeforbruget varierer afhængigt af, hvad du selv medbringer, og afregnes direkte til underviseren.

Lidt om Sylvia Knudsen
Jeg startede i 1993 en uddannelse i en blomsterbutik i Sydtyskland, hvor jeg lærte alt om blomsterbinding, bryllupsbinding, sæsonbinding og dekoration til festlige begivenheder.
Jeg har altid været kreativ og har siden barnsben glædet mig over blomster og sansernes farveindtryk. Jeg finder ro i naturen og arbejder primært med blomster og andre naturmaterialer. Jeg får bl.a. inspiration i kysternes rå vildskab og skovens stille ro, havets brusen og blomsterengens unikke skønhed.

Jeg har i 1993 startet en uddannelse i en blomsterbutik i Sydtyskland, hvor jeg har lært alt om blomsterbinding, bryllupsbinding, sæsonbinding, dekoration til festlige begivenheder.

Jeg har altid været kreativ og har siden barnsben glædet mig blomster og sansernes farveindtryk. Jeg finder ro i naturen og arbejder primært med blomster, og andre naturmaterialer. Jeg får bl.a. inspiration i kysternes rå vildskab og skovens stille ro, havets brusen og blomsterengens unikke skønhed.

I processen med blomsterbinding opstår en dybtfølt forbindelse med naturens skønhed og farvens sanser. Den sarte og kraftige farvepalette lader værkernes nærmest æteriske skønhed komme til sin ret.

 

 

Information

  • Dato 26.10.2024-27.10.2024
  • Adresse Nygadehuset, Aabenraa
    Nygade 23A
    6200 Aabenraa
  • Lokale 2. th
  • Bemærkninger Medbring: Grensaks, urtekniv og blomsterskål til borddekoration, bindetråd til blomster. Hvis du har egne ideer, så tag det med som inspiration. Du er også meget velkommen til at medbringe egne afskårne blomster, kvæste, grene, muslingeskaler og grønt samt skåle og vaser/flasker etc. Underviser medbringer blomster og materialer, som afregnes efter forbrug.Materialeforbruget varierer afhængig af, hvad du selv medbringer, og afregnes direkte til underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 11:00-15:00 Nygadehuset, Aabenraa Sylvia Knudsen
2 Søndag 27.10.2024 11:00-15:00 Nygadehuset, Aabenraa Sylvia Knudsen
FOF Sønderjylland Underviser Sylvia Knudsen

Sylvia Knudsen

Jeg er født i Sydtyskland og har opholdt mig i Danmark siden 2000. Jeg er dansk gift og har tvillinger på 34 år. Jeg er en glæd bedstemor til mine 4 børnebørn.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER:
Jeg er frisk, åben, dynamisk og deltager gerne i teamwork kreativitet og glæden til naturen er vigtige elementer for mig Min positive livsenergi og entusiasme smitter ofte af på mine omgivelser.

FRITIDSINTERESSER:
Kreativitet, musik, mindfull maleri, kunst, natur, bøger, sund livsstil, kultur og rejser.

Jeg giver kurser i Mindfull maleri, kreativ mindfull dans, skovbadning, blomsterbindning, tyske sprog og kultur/historie som foredragsholder.