Skip to content

Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Byvandring

Udendørs fotovanding: Gør dine billeder mere levende - Haderslev

Udendørs fotovanding: Gør dine billeder mere levende - Haderslev

Nu har du mulighed for at komme med på en helt særlig byvandring – en byvandring, hvor vi gennem vores kamera udforsker områdets små særegne detaljer. 

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil have tips og tricks til at komponere et spændende fotografi, og som vil lære en by at kende på en anderledes måde. Billeder er blevet en stor del af vores daglige liv. Der fotograferes som aldrig før, vi udgiver dem på sociale medier eller som et øjebliksbillede af vores hverdag. Men hvordan kan disse hverdagsbetragtninger blive mere levende? Og kan fortællingen i et billede virkelig ændres bare ved at fotografere fra en ny vinkel? 

På kurset – hvor der bruges gader, skulpturer og byrumsdetaljer som motiv – lærer du at bygge et foto op med inspiration fra billedkunsten. Du vil blive introduceret for enkeltdele af en billedkomposition og langsomt lære at sætte dem sammen til en større helhed via praktiske øvelser med løbende feedback. 

Kurset giver dig forskellige redskaber til at skabe levende og spændende billeder, og der er næsten garanti for, at du efterfølgende begynder at se fotomotiver i bindingsværk, brolægning, spejlinger, skygger og andre små finurligheder. Det meste kan blive et godt motiv, hvis blikket indstilles på det. 

Guiden er kunsthistoriker, kulturformidler og foto-entusiast Josephine Nielsen-Bergqvist, der gennem mange år har bestyret adskillige Instagramprofiler, undervist i billedkomposition samt formidlet stemninger gennem sine billeder. 

Alle kan være med, og der kræves ingen forhåndsviden. Det eneste du skal medbringe, er dit kamera eller din smartphone. Vi kommer til at bevæge os rundt i byen, så et par praktiske sko og tøj til vejret anbefales.