Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Japansk Kogin-broderi

Du lærer at brodere de flotteste mønstre med denne japanske broderiteknik. Du oplever roen og fordybelsen ved nålens vej i stoffet. Alle kan deltage, også dig, der aldrig har broderet før. Du tæller mønstret ud efter et diagram på papir. Broderi med rækker af enkle sting syet på talbart lærred.

Kogin er en japansk trækkesyningsteknik, som stammer fra Tsugaru i det nordlige Japan. 

Efter dette kursus er du klar til at brodere videre derhjemme.

Underviseren medbringer alle de materialer, du får brug for. Du betaler efter forbrug.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.10.2023 19:00-21:45 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann
2 Torsdag 26.10.2023 19:00-21:45 FOF, Kasernen, Sønderborg Lone Laursen Bollmann

Lone Laursen Bollmann

Jeg giver gerne min passion til frit broderi videre. Jeg har mange års undervisningserfaring, så du er i trygge hænder. Jeg forstår at give glæden ved broderiet og min viden videre og deler gerne ud af idéer og inspiration såvel til nybegynderen som til den øvede. Jeg har en solid faglig og håndværksmæssig ballast. I forbindelse med Trapholts broderiprojekt, Grænseløse Sting, blev jeg valgt som samarbejdspartner og fik samlet 45 kvinder, som bidrog med deres broderier. Jeg er uddannet håndarbejdslærer fra Skals Håndarbejdsseminarium og billedkunstlærer fra Haderslev Seminarium - desuden efteruddanner jeg mig løbende. 

www.lonesbroderi.dk.