Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Individuel syning dame, herre og børnetøj

Individuel syning dame, herre og børnetøj

Har du lyst til at komme i gang med at sy? Måske syr du allerede men har brug for hjælp til at blive bedre? Vil du gerne i gang med at lære et håndværk og bruge dine hænder til at skabe noget? Har du masser af idéer men brug for hjælp til at realisere dem? Vil du gerne lære at reparere tøj? Vil du gerne lære at lave dine egne snitmønstre?

På dette hold kan du få hjælp til at sy lige dét, du har lyst til. Kurset er både for begyndere og øvede, da undervisningen er individuel. Underviseren er uddannet skrædder, designer og tilskærer. Der er symaskiner i undervisningslokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen symaskine og få hjælp af underviseren til at bruge den

Medbring til første mødegang: Lineal min. 30 cm lang, blyant, viskelæder, målebånd, saks, mønsterpapir og knappenåle. Skriv gerne til mig før første mødegang og fortæl, hvad du gerne vil have ud af kurset.