Skip to content

Forårssæsonen er under planlægning, og der kan derfor være lidt tomt på vores hjemmeside. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første der får besked, når der er åbent for tilmeldinger på alle de nye hold.

Sy din egen BH - Aabenraa- weekend

Vi begynder kurset med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde.

Man begynder med at tegne sit mønster op og klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine, og at den er i brugbar stand.

Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker som fx påsyning af elastik, tubebånd osv. alt efter, hvad der er brug for.

Der er en del ting, som det er en god idé at medbringe, så her er en huskeliste:

Blyanter, mønsterpapir, tegnetrekant eller lineal, knappenåle, papirsaks, skarp stofsaks, lille skarp og spids saks, opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for, symaskinenåle - tynde til strækstof - og sytråd i forskellige farver alt efter, hvilke farver man kunne tænke sig at sy i.

Ud over dét medbringer jeg materialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve.

Max 8 kursister på holdet.

 

Meld til i god tid, da der er en tidlig deadline.

Information

  • Dato 04.05.2024-05.05.2024
  • Adresse Nygadehuset, Aabenraa
    Nygade 23A
    6200 Aabenraa
  • Lokale 2. th
  • Bemærkninger Undervisningsmaterialer er som udgangspunkt ikke inkluderet i prisen. Dem medbringer du selv eller køber og afregner direkte med underviseren. Så vidt muligt oplyser vi en forventet udgift på vores hjemmeside. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.05.2024 10:00-16:00 Nygadehuset, Aabenraa Merete Hansen
2 Søndag 05.05.2024 09:00-15:00 Nygadehuset, Aabenraa Merete Hansen
Underviser

Merete Hansen