Skip to content

Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Stenmaling

Stenmaling

Savner du inspiration til et nyt kreativt håndværk? Mangler du at få ro i sindet gennem noget kreativt? Eller er du bare nysgerrig på stenmaling? For mig er dét at male på sten det allerskønneste kreative værktøj til fordybelse og ro.

Det startede med, at jeg for seks år siden blev syg med stress og angst. Det eneste, der kunne holde mig oven vande og i stand til at være i mig selv, var, når jeg brugte noget, som nærede min krop og mit sind. Det gjorde bl.a. stenmaling. Man kan gøre det på mange måder. Min vej har været at starte med at ”dotte” (lave prikker) med en sort og hvid tynd Posca Tusch. Sidenhen købte jeg flere farver, og fantasien og inspirationen fandt nye veje.

Du er velkommen til at besøge min Instagram-profil, der hedder kunsten_by_lotte. Når vi mødes, starter vi med en kort meditation for at komme i kontakt med vores indre ro og derved skabe åbenhed overfor, hvad der skal ud på stenen den pågældende dag. Vi fortæller herefter kort til vores sidemand, hvad vi vil arbejde med. Herefter arbejder vi i stilhed med vores eget projekt. Undervejs er der mulighed for at drikke/spise/trække frisk luft for at kunne fokusere på sin indre ro og sit projekt. Til sidst slutter vi af, som vi startede, med en kort meditation for at komme i kontakt med os selv og vores projekt og afslutte vores møde. Jeg ser frem til at være sammen med dig om din indre ro og kreativitet.

ALLE KAN MALE - OG ALLE ER VELKOMNE!

Medbring gerne dine egne sten og materialer samt din egen skønne fantasi. Der vil dog også være mulighed for at låne på stedet.