Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Det krative køkken for kvinder Rune Petersen

Det kreative køkken for kvinder

Kurset Det kreative køkken for kvinder er designet til at inspirere og udfordre deltagerne til at tænke nyttigt og kreativt i køkkenet. Gennem en række praktiske øvelser, smagsprøver og opskrifter vil kvinderne lære at udforske og udvikle deres madlavningsfærdigheder på en sjov og interaktiv måde.

Kurset vil fokusere på forskellige madlavningsmetoder, råvarer og smagskombinationer for at give kvinderne mulighed for at skabe en række spændende og velsmagende retter. Der vil også være fokus på at lære om sund og afbalanceret kost, samt at eksperimentere med forskellige diæter og kostvaner.

Gennem kurset vil deltagerne også lære at lave deres egne opskrifter og menuer, samt at præsentere deres kreationer på en appetitlig og indbydende måde. Der vil også være mulighed for at diskutere og dele erfaringer med de andre deltager, samt at få feedback og inspiration fra underviseren.

Det kreative køkken for kvinder er det perfekte kursus for kvinder, der ønsker at udforske deres kreative side i køkkenet og lære nye og spændende madlavningsteknikker. Kurset vil ikke kun hjælpe deltagerne med at blive bedre til at lave mad, men også med at få en større forståelse for madlavningens kunst og glæde.

Materiale:
Der må påregnes udgifter til kursusmaterialer ca. 200-250 kr. pr. gang, der afregnes direkte med underviseren.

 

Information

  • Dato 25.09.2024-26.03.2025
  • Adresse Alsmic
    Egen markvej 8
    6430 Nordborg
  • Bemærkninger Bemærk, at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang. Så vidt muligt oplyser vi om forventet udgift til råvarer på hjemmesiden. Er den ikke oplyst, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.09.2024 18:00-21:30 Alsmic Rune Petersen
2 Onsdag 30.10.2024 18:00-21:30 Alsmic Rune Petersen
3 Onsdag 27.11.2024 18:00-21:30 Alsmic Rune Petersen
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Rune Petersen

Rune Petersen

”Verdens rigdom på kulinariske nydelser og lækkerier er uudtømmelig.” Citat Hanne Haveman, 1964.

Jeg beskrives nok bedst som et stort, impulsivt og videbegærligt madøre. Jeg er slet og ret vild med at lave mad og har i de snart 25 år, siden jeg startede som ung kokkelærling i København, kun fået mere lyst til at lave mad. 

For mig betyder det ikke noget, om jeg skal anrette en fedtemad eller foie gras. Jeg er altid mest optaget af, hvordan jeg bedst muligt kan matche de råvarer, jeg har til rådighed, med de evner, jeg har, i et samspil med de behov og drømme, kunden har. Derfor er mange af mine opgaver meget forskellige og spænder bredt mellem store firmaarrangementer, teambuilding, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsdage, studenterfester, sommerfester, bålmad i haven, festivaler, undervisning og meget mere.

Som kok har jeg tilberedt mad på mange niveauer i både Danmark og udlandet, hvilket jeg i min virksomhed Hestehave Madhus nyder godt af og således nu høster frugten af min fortids ihærdige indsats. 

 

Jeg har stiftet Hestehave Madhus ud fra et ønske om, at friske råvarer, enkelhed og etik, er grundlæggende i den måde min forretning drives på. At jeg afspejler de skiftende årstider i mine måltider, og bygger mine menuer ud fra de råvarer, som er særligt gode i vores del af verden. Jeg gør, hvad jeg kan for at støtte den lokale slagter og grønthandler på Kær Halvø og får friskmalet alt mel til mit mikrobageri ved det økologiske mølleri Skærtoft Mølle. Jeg er vild med at lave mad over bål, og griller ofte hele dyr og tilbereder tilbehør over ild som happening til private fester eller firmaarrangementer.

WWW.HESTEHAVEMADHUS.DK