Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.
Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.
Foredrag og sensorik
Vi starter med Fortællingen om det skandinaviske Skatkammer, når råvarer bliver forædlet, og går et spadestik dybere ned i historien. En skildring af de processer som er gået tabt i den moderne hverdag, og mit bud på hvordan vi med enkle midler og teknikker kan komme i gang med at lave flere ting selv derhjemme.
Så skal der laves mad😊 (Rune deler ud af erfaringer, tips og tricks – hjemmeproduktion)
- Spegning
- Fermentering
- Saltning
- Røgning
- Tørring og syltning af kød og fisk
Tilbehør til det saltede og det røgede
Hvad komplimenterer bedst det saltede og røgede, og hvad har man tidligere, med husmandskost som fortegn fået som tilbehør. Og hvordan ser det ud med bølgen af nordisk mad og charcuteri, hvordan ser tilbehøret ud nu.
Vi spiser sammen
Afslutningsvis nyder vi en fælles middag, hvor vi spiser noget af det vi har lavet, og hvor Rune har lidt lækkert med, hvor vi samtidig runder dagen af og får en lille gave med hjem😊
Gave med hjem
- Et enkel tapas- serveringsbræt i mahogni
- Et opslagsværk over de opskrifter og teknikker vi har gennemgået
- Og selvfølgelig resten af de ting som i har produceret i løbet af aftenen