Skip to content

Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Grøn familiemad

Grøn familiemad

Ønsker du at lave mere mad sammen med dit barn? Og vil I samtidig gerne spise flere grøntsager? Tag dit barn eller barnebarn med i køkkenet og lad os sammen lave lækker og let hverdagsmad med fokus på flere grøntsager. 

Fokus ligger på at hygge os sammen både omkring madlavningen og måltidet, undervejs vil Anne give relevante tips og tricks til at få lidt flere grøntsager indenbords i hverdagen. Vi taler om og smager på råvarerne, smager maden til og oplever glæden ved at lave mad sammen. Vi afslutter med at spise sammen.
Tilmeld dig og få nogle hyggelige timer sammen med dit barn og få nye og lækre hverdagsopskrifter i dit repertoire.

Kurset egner sig for børn fra 5 år. 

Bemærk at råvarer som udgangspunkt ikke er indregnet i kursusprisen. Denne vil derfor skulle afregnes direkte med underviseren efter hver mødegang.

Det kan være en god idé at medbringe et forklæde til vores madlavningskurser.

Prisen inkluderer både en voksen og et barn. Tilmelding foretages i den voksnes navn, og i bemærkningsfeltet bedes du angive barnets navn og alder. Hvis du ønsker at tilmelde ekstra børn, skal du kontakte os på. tlf. 93 88 15 97.