Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Madspildsevent SPIS OG SPAR

Madspildsevent SPIS OG SPAR

SPIS OG SPAR - sammen gør vi kål på madspild

Smider du og din familie hvert år tusindvis af kroner i skraldespanden, fordi I glemmer at bruge jeres madrester?
Center for verdensmål inviterer til et sjovt og inspirerende event i anledning af den nationale madspildsdag, hvor du kan få kørekort til at mindske dit madspild og få flere penge på kontoen. 
Der kommer til at være mange GRATIS aktiviteter der alle gennem leg giver gode ideer til at mindske madspild. Se det samlede program for arrangementet på Center for Verdensmåls hjemmeside
Folkekøkkenet deltager på dagen med en stor fællesspisning. Kvickly Nordborg, Egeskovgaard og Fødevarebanken donerer mad og Dining By Kretzmann tryller sammen med Folkekøkkenet madvarerne til et velsmagende måltid som du kan komme og nyde sammen med os. 

Eventet foregår lørdag d. 30. september kl. 11-15 på Løkkegårdsvej 3 (på Kær), 6400 Sønderborg.

Der vil være fællesspisning ad to omgange - hhv.  kl. 12.30 og kl. 13.30. Det er GRATIS at deltage i fællesspisningen, men det kræver tilmelding.