Skip to content

Tak for din interesse. Fra torsdag d. 28. sep. kl. 17.00 til mandag d. 2. okt. kl. 5.00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, foredrag, ture, arrangementer eller rejser via hjemmesiden, da vores administrationssystem skal opdateres. Men send gerne en mail på sonderjylland@fof.dk hvis der er noget du ønsker at sikre dig en plads på, så kontakter vi dig når vores systemer er klar igen.

Ballet for børn i FOF

Familieyoga - børn fra 6-12 år

Er du på udkig efter en aktivitet, der kombinerer familietid og motion? Så er vores familieyoga-kurser det perfekte valg for dig og dit barn i alderen 6-12 år.
 
På vores familieyoga-kurser udfører vi forskellige yogastillinger, der er tilpasset børn i alderen 6-12 år. Vi lærer jer at trække vejret korrekt, skabe indre ro og balance i sindet, og vi lægger vægt på sjove yogaøvelser, der kan udføres sammen med dit barn eller barnebarn.
 
Yoga er en berigende og nærværende måde at tilbringe tid sammen med et barn på. Vores undervisning er tilrettelagt specifikt med børnenes behov for øje, men alle vil nyde godt af den sjove og sundhedsfremmende oplevelse.
 
Alle niveauer er velkomne, så både nybegyndere og øvede kan deltage. Forældre og bedsteforældre opfordres også til at være med.
 
Kom og vær med til at skabe en sjov og sund oplevelse sammen med dit barn gennem familieyoga. Tilmeld jer i dag, og lad os starte på denne spændende rejse mod balance, glæde og velvære.
 
Her er nogle vigtige oplysninger, du bør vide:
Prisen inkluderer både en voksen og et barn. Tilmelding foretages i den voksnes navn, og i bemærkningsfeltet bedes du angive barnets navn og alder.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.10.2023 15:30-16:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Sayora Otaeva
2 Fredag 13.10.2023 15:30-16:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Sayora Otaeva
3 Fredag 27.10.2023 15:30-16:30 FOF, Kasernen, Sønderborg Sayora Otaeva
Se alle Se færre
Underviser

Sayora Otaeva

Mit ønske er, at alle børn en dag vil blive undervist i yoga på institutionerne, da den vil hjælpe dem med at håndtere vanskelige situationer og lade børnene vokse op på en sund måde.

Jeg er uddannet yogalærer og som udøver af yoga gennem de sidste 15 år ved jeg, hvilket vidunderligt værktøj det er for at øge mental og fysisk sundhed og lykke. Yoga gør dit liv mere farverigt. Den giver dig større styrke, øger din balance og kreativitet og modvirker stress – på arbejdspladsen og omkring familie og venner. Kort sagt er yoga med til at forbedre din livskvalitet og hjælper dig til at være mere vågen og opmærksom.

Når jeg underviser er det på et let-forståeligt engelsk.

Jeg er vokset op i Centralasien nær de smukke Tian Shan-bjerge. Efter at have færdiggjort min bachelorgrad i Russisk Sprog og Litteratur fulgte jeg min interesse for energiarbejde og Chi-energi. Jeg studerede kinesisk Feng Shui og blev derefter certificeret yogalærer i verdens “yoga-hovedstad” Rishikesh. Jeg er derudover certificeret Reiki Master niveau 1, 2 og 3. Baseret på Kundalini Yoga, Hatha Yoga og Tantra har jeg udviklet min egen yogastil, som jeg kalder Cosmic Yoga, og som er velegnet til yogier på alle niveauer.

Du er velkommen til at tjekke min YouTube-kanal „CosmicYoga with Sayora“, hvis du ønsker at vide mere om min yogastil.
Forskellige typer af dans og yoga er min passion. Jeg underviser mine klasser intuitivt.

Jeg bor i Sønderborg sammen med min mand og min datter.