Skip to content

Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Meditation hensynstagen

Meditation - hensyntagen

Meditation - hensyntagen

Få mere ro på og kom i bedre kontakt med dig selv. På dette kursus vil vi fordybe os i kunsten at være i nuet ved at meditere. Alle kan være med, både begyndere og rutinerede.

Vi vil både benytte teknikker fra mindfulness samt andre meditations- og visualiserings metoder. Du vil også få erfaring med flere tilgange til meditation, både siddende, stående, liggende og i bevægelse.

På kurset får du en dyb indsigt i, hvad meditation er og går ud på, både ved teori og praksis. Du vil dermed lære forskellige metoder til at opnå mere indre ro og bedre fornemmelse af hvad, der har betydning for dig.

Overordnet så hjælper meditation kroppen med at afspændes, følelserne bliver mere afbalanceret og tankerne får mere klarhed. Det at have en meditationspraksis giver overskud, energi, velvære og glæde, løserne op og giver bedre kontakt med intuitionen. 

Ud over opmærksomhedstræning ved mindfulness meditation vil du også lære at visualisere ved drømmerejser, meditationsteknikker til dyb afspænding samt at meditere ved mantra, chakra, farver, billeder og genstande.

Der vil være stole til rådighed. Har du en meditationsbænk eller en velegnet pude, er du velkommen til at medbringe dette.  Medbring gerne et tæppe og et liggeunderlag, fx en yogamåtte samt pen og papir.

Hensyntagende undervisning er tilrettelagt for kursister, som på grund af et fysisk eller psykisk problem ikke kan deltage på hold med mange deltagere.