Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Varmtvandsundervisning Martin Odmand Joergensen

Varmtvandsundervisning

Træning i varmtvandsbassin er gavnligt for kroppen på mange måder. I det varme vand er træningen ikke lige så fysisk anstrengende som på land, hvorved dine led skånes.

Desuden udvikles din balance, dit hjerte og kredsløb styrkes, og spændte muskler løsnes. Desuden virker det varme vand smertelindrende og giver en større bevægelsesfrihed.

Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage på vores hold.

Vanddybden på Gigthospitalet er fra 125-159 cm.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 07:10-07:50 Dansk Gigthospital, Sønderborg Martin Odmand Jørgensen
2 Mandag 02.09.2024 07:10-07:50 Dansk Gigthospital, Sønderborg Martin Odmand Jørgensen
3 Mandag 09.09.2024 07:10-07:50 Dansk Gigthospital, Sønderborg Martin Odmand Jørgensen
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Martin Odmand Jørgensen

Martin Odmand Jørgensen

Jeg har på min egen krop oplevet, hvordan naturlige bevægelser i træningen giver meget mere end fx mange fitnessrutiner og nyere standarder. Jeg er meget imponeret over, hvordan man tidligere har trænet og bevæget sig. Rundt omkring i verden er der folk, der arbejder netop med det at bruge sin egen krop, bevæge den, som den var ment til og dermed bevare livskraften. Men med mindre man selv er meget opsøgende, så finder man sjældent trænere, der kan gøre det.

Samtidigt finder man jo tilbage til naturen, da den giver noget både fysisk, men også psykisk, begge dele vil jeg gerne have ind i træningen. 

Jeg er opmærksom på, at alle får en god træning og gerne med godt humør.