Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderborg Ansigtsyoga Dorthe Bille

Workshop i ansigtsyoga

Dette er en 2-timers workshop med introduktion til ansigtsyoga.
Her er en anledning til at gøre noget godt for dig selv og dit ansigt. 
Denne workshop inviterer dig til at gå på opdagelse i dit eget ansigts landskab. 
 
Har din hud tabt sin glød? Eller er der ved at komme lidt for mange rynker? Ser du trist og bleg ud? Smiler eller griner du for lidt? Har du brug for at finde et anderledes redskab til at finde ro uden at bruge hele kroppen?
 
Ansigtsyoga er en blanding af ansigtsøvelser, ansigtsmassage, ansigtsakupressur og afspænding. 
På samme måde som til yoga for hele kroppen vil du her styrke, smidiggøre og afspænde forskellige muskler i ansigtet. Bare 10 minutters praksis hver dag kan gøre en forskel.
 
"De første 25 år bærer vi vores ansigtstræk fra vores forældre, de næste 25 år former vores ansigt sig efter, hvad vi gør i livet, og de sidste 25 år får vi det ansigt, vi fortjener." Orientalsk ordsprog.
 
Der er ca. 50 muskler i ansigtet.
Når du smiler, bruger du 20 muskler, og når du ser sur ud, bruger du 40 muskler. 
 
Døjer du med spændingshovedpine, klyngehovedpine, migræne eller stress, skærer du tænder, er du udsat for alt for meget skærmlys eller skarpt lys, spænder du i kæberne, eller bider du tænderne sammen, så er denne workshop lige noget for dig. 
 
Du får redskaber med dig, så du kan bevare dine naturlige ansigtstræk, huden får sin glød tilbage, og ansigtet ser glad, friskt og åbent ud. 
 
I denne workshop vil der være fokus på en dejlig blanding af øvelser, ansigtsmassage, akupressur og afspænding. 
Vi kommer omkring panden, øjnene, kinderne, munden, hagen, kæberne og nakken.
 
Nogle af de positive effekter af en regelmæssig praksis af ansigtsyoga er:
 
- Færre hovedpiner
- Færre kæbespændinger
- Færre rynker og en sundere hud
- Bedre glød og udstråling
- Bedre søvn
- Ro og en meditativ tilstand
 
Vi slutter af med en dejlig afspænding. 
 
Medbring en yogamåtte, et tæppe og en pude.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 26.10.2024 10:00-12:00 FOF, Kasernen, Sønderborg Dorthe Kruse Bille
FOF Sønderjylland Dorthe Kruse Masclet
Underviser

Dorthe Kruse Bille

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer. 

Udover min store interesse for yoga er jeg også meget begejstret for sang. 

Jeg er en ivrig amatørsanger og har sunget i flere kor. I nogle år har jeg haft dét privilegium at kunne tage private sangtimer og en del kurser med en professionel operasanger og en meget alsidig sanglærer, der på fantastisk vis kunne forene sangteknik, stemmetræning, klassisk sang og mantrasang med yoga og meditation.