Skip to content

Administrationen holder ferielukket. Telefonen åbner igen onsdag d. 7. august kl. 10. Du kan tilmelde dig direkte her via hjemmesiden, men er også velkommen til at sende os en mail på sonderjylland@fof.dk. Den vil bliver besvaret hurtigst muligt, når vi er tilbage efter ferien. GOD SOMMER.

Tilmeld nyhedsbrev
FOF Sønderjylland Yoga kvinder sidder i yogastilling

Blid Hatha Yoga

Hatha Yoga er oprindeligt betegnelsen for alle de fysiske former for yoga.

Hatha Yoga er en af de mest udbredte yogaformer i Vesten, men der er mange forskellige traditioner og skoler, og alt efter underviser kan der være stor forskel på udførelsen. 

Her undervises i en blid udgave af Hatha Yoga med en kombination af bevægelse, stillinger, der holdes, og masser af tid til åndedrættet. 

Der vil være en blanding af stående, siddende og liggende stillinger.

Der er små pauser imellem hver bevægelse eller stilling med tid til at mærke kroppen og åndedrættet, så du på den måde får ro i din hverdag.

Du styrker, strækker og smidiggør hele kroppen gennem forskellige øvelser, stillinger og stræk, hvorved du kan mærke en positiv effekt på både krop og sind. Du vil arbejde med bevægelser og stillinger, der er gavnlige for hele kroppen, især ryggen og de forskellige led, og i de stående stillinger vil du bl.a. træne balancen.

Du øger din koncentrationsevne og din balance og får det godt med ryggen. En regelmæssig praksis giver dig ro, velvære, glæde, energi og overskud i din hverdag.

Medbring:
En yogamåtte og et tæppe.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 30.09.2024 17:30-18:30 Arena Aabenraa Dorthe Kruse Bille
2 Mandag 07.10.2024 17:30-18:30 Arena Aabenraa Dorthe Kruse Bille
3 Mandag 21.10.2024 17:30-18:30 Arena Aabenraa Dorthe Kruse Bille
Se alle Se færre
FOF Sønderjylland Dorthe Kruse Masclet
Underviser

Dorthe Kruse Bille

Jeg har dyrket yoga siden 2007 og er certificeret og uddannet yogalærer fra Collège National de Yoga, en fransk yogaskole, hvor jeg har fulgt et 4-årigt forløb svarende til 640 timer. 
Da jeg fik mit diplom i 2012, dannede jeg mit eget firma ”Yogadan” samme år og har undervist i Hatha Yoga, Meditation og Yoga Nidra i en forstad til Paris frem til 2018, hvor jeg vendte tilbage til Danmark. 
Jeg er en stille, rolig og hensynsfuld underviser, og der er masser af plads til stilhed, ro og fordybelse i alle mine yogatimer. 

Udover min store interesse for yoga er jeg også meget begejstret for sang. 

Jeg er en ivrig amatørsanger og har sunget i flere kor. I nogle år har jeg haft dét privilegium at kunne tage private sangtimer og en del kurser med en professionel operasanger og en meget alsidig sanglærer, der på fantastisk vis kunne forene sangteknik, stemmetræning, klassisk sang og mantrasang med yoga og meditation.