Skip to content

Vær opmærksom på, at vi opdaterer vores systemer fra den 21. sep. kl. 18 til og med den 22. sep. kl. 02. Det vil i dette tidsrum ikke være muligt at foretage tilmeldinger.

Udendørs senioryoga i Alnor Strandpark

Udendørs senioryoga i Alnor Strandpark

Udendørs senioryoga er et hold med fokus på åndedrætsøvelser i den friske luft bestående af stående bevægelser og øvelser, men både siddende og liggende øvelser og stillinger vil være en del af undervisningen.

Senioryoga er specielt velegnet til dig, der gerne vil dyrke yoga men måske ikke længere får lige så meget ud af det på et traditionelt yogahold. Der vil derfor her blive taget hensyn til en aldrende krop og de skavanker, den med tiden kan få. Der er lagt op til en rolig og blid træning, hvor alle kan være med.

Med alderen forandres kroppen, og du kan ikke mere det samme. Den blide yogaform giver dig mulighed for at styrke, strække, smidiggøre og arbejde med krop og sind på en rolig måde.

Der er på dette udendørs yogahold særligt fokus på arbejdet med åndedræt, gang-åndedræt og stående stillinger, der forbedrer balanceevnen, rygsøjlen og hoften. Alle kroppens led vil blive rørt på en blid måde, og du kommer igennem hele kroppen. Der vil også være mulighed for siddende og liggende stillinger på yogamåtten.

I øvrigt er det Hatha Yoga, én af de populære former for yoga, der er grundstenen i denne undervisning. Således kan både kroppen og sindet fungere optimalt langt oppe i alderen, og du kan bevare et godt og sundt helbred.

Du vil opleve mere energi, en ydre og indre ro samt glæde i din hverdag.

Medbring gerne en klapstol, hvis det er nødvendigt med noget at støtte dig til, en yogamåtte, en pude og evt. et par sko.