Skip to content

Mindful Yoga

Mindful Yoga

På dette yogahold kan alle være med - unge og ældre, mænd og kvinder og alle, der har et aktivt liv med arbejde, familie og andre aktiviteter i hverdagen. 
Dette kursus er for dig, der har behov for en lille pause fra dagligdagen, der til tider kan være travl og hektisk. Det er en skøn blanding af elementer fra Hatha Yoga, Yin Yoga, Mindfulness og afspænding.
Undervisningen tilrettelægges således, at der i starten er fokus på bevidst åndedræt, så du finder en vej ind til dig selv og din krop. Herefter bliver kroppen stille varmet op gennem forskellige rolige fysiske bevægelser med udgangspunkt i Hatha Yoga, der er en af de mest udbredte former for yoga. 
Derefter er der rolige stillinger, der holdes over et stykke tid, inspireret af Yin Yoga, der er lange og dybe stræk, som giver dig mulighed for at give dig tid i de forskellige stillinger og inviterer dig til ro og fordybelse. Træningen foregår langsomt og i et roligt tempo, så du har mulighed for at finde ind til bevidst nærvær i nuet (Mindfulness). Vi slutter af med en meditativ afspænding. 
Således er der plads til ro, fordybelse og nærvær, der giver dig mulighed for at give slip på spændinger -  fysiske og mentale. 
Du lægger dagligdagen fra dig, lærer at mærke efter og bliver mere opmærksom og nærværende i dit liv. Desuden får du mere overskud, energi og glæde ind i din hverdag. 

Der er mulighed for at låne yogamåtte, tæppe osv. men du er velkommen til at medbringe dit eget.