Skip to content

Undskyld hvis vi roder lidt på hjemmesiden. Vi er ved at gøre efterårets mange spændende tilbud klar - højskoler, ture, rejser, foredrag, kurser og workshops. En masse gode kendinge og en masse nyheder. Alt vil være tilmeldingsklar inden sommerferien. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du direkte besked. Vi glæder os til at se dig!

Restorativ morgenyoga

Restorativ morgenyoga

Kurset er for dig, der trænger til at berolige nervesystemet. Restorativ yoga hjælper på bl.a. stress, depression, angst, muskelspændinger og forhøjet blodtryk. 

Den styrker immunforsvaret og bindevævet. I stillingerne strækker vi kroppen blidt, og vi bliver i stillingerne en rum tid, hvor du vil blive “bygget op” af bolstre, tæpper og blokke for at minimere muskelspændinger. Vi arbejder med bindevævet og åndedrættet. Hver gang afsluttes med afspænding.

Tag blødt og behageligt tøj på - gerne lag på lag – og medbring evt. en øjenpose. Der er yogamåtter, tæpper og bolstre i lokalet.
 
Holdene gennemføres ved max syv deltagere. Ved tilmelding og betaling til dette hold bekræfter du, at du deltager i hensyntagende undervisning.